Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Lisszabon mágnesként vonzza a focirajongókat is – a portugál fővárosban három európai hírű együttes  hétről-hétre pályára lép. A Benfica (32-szeres bajnok, kétszeres Európa Kupa győztes), a “Sporting” (Sporting Clube de Portugal), és a Belenenses (C.F. Os Belenenses) egyarát lisszaboni csapat. Évente tucatnyi fesztivál otthona is: A horrorfilmes Lisbon International Horror Film Festival, a híres DocLisboa dokumentumfilm fesztivál, az Óceán Fesztivál,  a Falu Fesztivál, a Bűvész Fesztivál (Lisboa Mágica), az álarc és komédia fesztivál. Lisszabon pörgő könnyű zenei élettel is büszkélkedik. Az elmúlt 10 évben ötször is itt rendezték meg A világhíres Rock in Rio rockfesztivált például az elmúlt évtizedben ötször itt rendezték meg. Az  Optimus Alive!, s a Super Bock Super Rock fesztiválok  külföldi rajongók tömegeit is megmozgatják minden évben.

Lisszabon ideális desztináció egy-egy hosszú hétvégi vagy néhány napos városlátogatásra. A Wizz Air ráadásul 2014-ben közvetlen járatot is indított, így a Budapestről induló közvetlen fapados járattal könnyen és kedvező áron elérhető.

 

Városlátogatáshoz ajánljuk a Mondial Assistance Őrangyal Mini utasbiztosítást!

Az Őrangyal Mini a rövidtávú utazások, hosszú hétvégék, városlátogatások, tengerparti utak,speciális biztosítása utazzon akár autóval, repülővel vagy busszal. Felső korhatár nélkül köthető, csak Európára érvényes. Útlemondással – Őrangyal 2in1 – vagy anélkül. Kint tartózkodás maximális időtartama 16 nap.

Az Őrangyal Mini nagy előnye, hogy útlemondás biztosítással is megköthető. Különösen fontos ez  fapados járatok tekintetében, ahol a jegyek visszaválthatatlansága jellemzően az olcsóságuk ára. Fontos tudni azt is, hogy az  útlemondás rendezvényre, például focimeccs, operajegyre, egyéb esemény  belépőkre is érvényes, melyek gyakran igen sokba kerülnek.

 
 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.