Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Ez a legelső alkalom, hogy az űripar biztosítási igényt fogalmazott meg űrturisztikai és űrkereskedelmi missziókra. A biztosítótársaságok és az űripar eddig még sohasem kötött kölcsönös megállapodást a szuborbitális űrutazások biztosítására. 

Az ISTA célja, hogy összekapcsolja az űripart és annak felhasználóit. Soha korábban nem volt lehetőség arra, hogy az űrutazók illetve az űrjáratokat indító cégek egyaránt biztosítást köthessenek.

A Virgin Galactic első kereskedelmi űrrepülése 1-2 éven belül várható. Időközben az AGA űrrepülő légitársaságokkal, űrkutatókkal, utazási irodákkal, űrutazókkal, valamint fogyasztói csoportokkal is felveszi a kapcsolatot.

Az Allianz Global Assistance jelenleg teljes körű utasbiztosítás fejlesztésén dolgozik együtt az ISTA-val, mely űrturisták, űrkutatók és az űrjáratokat indító cégek (például a Virgin Galactic, Xcor és SpaceLinq) számára nyújtana utasbiztosítási fedezetet és orvosi asszisztencia megoldásokat, valamint szakértői tanácsadást, és személyi szolgáltatásokat az űrutazók számára. Az űrturizmusra mint potenciális új piacra tekintve, az AGA készen áll a “nagy ugrásra”, a jövő űrutas közönsége biztosítási szükségleteinek mielőbbi kiszolgálására.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.