Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

 

Az idei évben kimagaslóan sokan utaznak autóval a horvátországi és olaszországi tengerpartokra, és egyre többen vannak azok, akik a kutyájukat is magukkal viszik. Természetesen ajánlatos még időben tájékozódni egyrészt a külföldi szabályozásokról, a tengerparti „házirendről” másrészt pedig a biztonságunkról, minden eshetőségre felkészülve. Tudjuk, hogy amikor családdal és gyerekekkel utazunk, akkor mindig sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, mint amikor csak egyedül vagy kettesben töltünk el egy-egy hetet külföldön. És amikor a házi kedvencünket is magunkkal visszük, akkor még jobban fel kell készülnünk, az esetleges sérülésekre is, amit a tengerparton önfeledten játszadozó kutyusok szerezhetnek..

Napi egy kávé áráért ne kockáztassunk, inkább legyen nyugodt és élményekkel teli a nyaralásunk.

Utazása alatt vigyázzon Önre és családjára is a Mondial Assistance Őrangyala!

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.