Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Azoknak pedig akik inkább a kényelmesebb és gyorsabb repülést választják, a fapados légitársaságok folyamatosan kínálnak jobbnál jobb ajánlatokat Milánóba, Amszterdamba és még Barcelonóba is. Csak egy kis időt kell szánni az ajánlatok áttekintésére, és mindenki találhat megfelelőt magának.

Az utazási irodák tapasztalt kollégái az utasok igényei alapján alakítják ki és szervezik meg az utazásokat, legyen szó egy két napos ausztriai kiruccanásról, néhány napos Prágai városnézésről, vagy akár 5-6 napos tengerparti kirándulásról is.

Az internet világában Ön eldöntheti, hogy saját maga szervezi meg utazását, vagy rábízza szakemberekre. Azonban ahhoz, hogy utazása nyugodtan és biztonságban teljen, ne felejtsen el utasbiztosítást kötni.

A napi 510 Ft külföldön még egy kávé ára sincs, ennyiért viszont már a Mondial Assistance Őrangyal Mini vigyáz Önre, így gondtalanul töltheti jól megérdemelt tavaszi pihenését.

Tudjon meg többet az Őrangyal Mini szolgáltatásairól!

Az autóval utazóknak pedig az Autó-Motor Asszisztencia termékünket ajánljuk, ahol egy 4 napos utazás esetén már 1.820 Ft-ért biztonságban tudhatja autóját és motorját is.

Használja ki az áprilisi és májusi időszakot rövid európai pihenésekre, hogy később a nagy nyári melegben már csak a hosszabb és igazán pihentetőbb tengerparti üdülésekre kelljen csak készülnie.

 
Indulás előtt kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.