Azoknak pedig akik inkább a kényelmesebb és gyorsabb repülést választják, a fapados légitársaságok folyamatosan kínálnak jobbnál jobb ajánlatokat Milánóba, Amszterdamba és még Barcelonóba is. Csak egy kis időt kell szánni az ajánlatok áttekintésére, és mindenki találhat megfelelőt magának.

Az utazási irodák tapasztalt kollégái az utasok igényei alapján alakítják ki és szervezik meg az utazásokat, legyen szó egy két napos ausztriai kiruccanásról, néhány napos Prágai városnézésről, vagy akár 5-6 napos tengerparti kirándulásról is.

Az internet világában Ön eldöntheti, hogy saját maga szervezi meg utazását, vagy rábízza szakemberekre. Azonban ahhoz, hogy utazása nyugodtan és biztonságban teljen, ne felejtsen el utasbiztosítást kötni.

A napi 510 Ft külföldön még egy kávé ára sincs, ennyiért viszont már a Mondial Assistance Őrangyal Mini vigyáz Önre, így gondtalanul töltheti jól megérdemelt tavaszi pihenését.

Tudjon meg többet az Őrangyal Mini szolgáltatásairól!

Az autóval utazóknak pedig az Autó-Motor Asszisztencia termékünket ajánljuk, ahol egy 4 napos utazás esetén már 1.820 Ft-ért biztonságban tudhatja autóját és motorját is.

Használja ki az áprilisi és májusi időszakot rövid európai pihenésekre, hogy később a nagy nyári melegben már csak a hosszabb és igazán pihentetőbb tengerparti üdülésekre kelljen csak készülnie.

 
Indulás előtt kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében