Példa: Egyhetes horvátországi apartmanos nyaralás, autóval

A nagy közös, egyhetes vagy ennél hosszabb utazásokhoz a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítása egyedülálló családi csomagokat kínál 2 felnőtt és maximum 5 gyermek részére (a rokonsági foktól függetlenül): 7 személy együttes biztosítása egy kötvényben.

Nagyszerű biztosítási forma ez tehát nagycsaládok, baráti társaságok, patchwork-családok részére is. A Mondial Assistance biztosítási termékeinél a gyermek 21 éves koráig számít gyermeknek. A legtöbb biztosító társaságnál legfeljebb 14 vagy 16 éves korig.

Az Őrangyal fedezeteinél vannak egyénre és vannak családra szóló fedezetek. A gyógyíttatási költség például családi fedezet, ami egy családi csomag esetében ez 150 millió forintot jelent. A poggyászbiztosítás esetében pedig 800.000 forintot családonként. De ha például a családon belül rokkantság vagy baleseti   halál következik be, akkor az egyéni térítés érvényes arra az egy személyre, akivel ez történt.

Javasolt utasbiztosítás:  Őrangyal családi csomag + Útlemondás + Autó-Motor Asszistencia

További információ:

Példa: Három-négy napos egzotikus vízi túra Horvátországban a Mreznica folyón

Útban a horvát tengerpart felé nem is sejtjük, milyen közel autózunk el, egy egészen ritka vízi paradicsom mellett. Helyszín Karlovac-tól délre a Mreznica folyó völgye, ahol a tengerpart, és a Plitvicei tavak vonzása mellett egy nem mindennapi természeti élmény várja az ide látogató turistát.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal Mini + Autó-Motor Asszistencia

További információ:

 Példa: Vespával a Chianti vidéken, 1 hét

A robogózás élménye Olaszországban! Vespa túrák Toszkánában "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető kétszemélyes 125-ös Vespákkal. Robogózásra keresve sem találni alkalmasabb helyszínt, mint Toszkána. Főképpen azért mert ez Olaszország egyik legszebb vidéke, ahol szinte mindig süt a nap, finomak az ételek, jók a borok, lebilincselő a táj szépsége. Másrészt azért mert e lankás vidék és az ódon városok girbegurba sikátorai a robogózás legideálisabb terepei. Végül, de nem utolsósorban azért, mert Toszkána a Vespa és a robogózás szülőföldje, hiszen az első Vespák a Pisa közelében fekvő pontederai gyárban gördültek le a futószalagról.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal utasbiztosítás (felelősségbiztosítást is tartalmaz, tízmillió forintos fedezettel) + Autó-Motor Asszisztencia

További információ:

Példa:  Egyhetes vitorlás nyaralás Korfuról indulva Görögország partjainál

A szabadság, kötetlenség és a kalózok gondtalan élete egy hetig Görögország partjainál egy klasszikus fa vitorláshajón, a Mediterránium egyik legszebb tengerén, csodálatos szigeteket, érintetlen partszakaszokat bejárva.

A vitorlás túra a tengerparti lustálkodás helyett az aktív kikapcsolódásra vágyó, vízisportokat kedvelő, kalandos életet élő embereket szólítja meg. A gyönyörű tenger, a hangulatos kikötők, lakatlan szigetek, a szörfözés, snorkel (pipás buvárkodás), vitorlázás, fürdés akár több km-re a parttól, mind életreszóló élmény. Lehetőség van a vitorlázás fortélyainak megismerésére is.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal utasbiztosítás + Útlemondás

További információ:

Példa: Török vitorlázás:  Kéthetes Marmaris-Antalya one-way hajózás

Törökországi vitorlázást a “marinafüggőknek” is ajánljuk, mivel a partok mentén gyakran találunk az Adrián megszokott jachtkikötőket. Törökország földrajzi és kulturális hidat képez Európa és Ázsia között, ahol a Kelet találkozik a Nyugattal. A jachtkikötőket tekintve kifejezetten nyugati színvonalú szolgáltatást kapunk a kis-ázsiai török partvidéken egymástól 20-30 mérföld távolságra. A török parti tenger ideális a túravitorlázásra, Kusadasi-tól Antalya-ig mélykék öblök kristálytiszta vízzel várják, hogy hajóról felfedezzék. 1000 mérföld hosszan vitorlázhatunk a görög szigetek mentén, öbölből-öbölbe. Didim, Bodrum, Marmaris és Göcek a török vitorlás élet központjai. A török partokat magas hegyek ölelik körbe, a hegyoldalt sűrű, zöld növényzet borítja. A hajózási szezon is hosszú, mint a behajózható partszakasz: áprilistól októberig élvezhető

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal utasbiztosítás + Útlemondás

További információ:

 

Indulás előtt kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében