Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Az Ingolstadt Village bevásárlófalu például Münchentől mintegy ötven percre helyezkedik el, s München központjából az Ingolstadt Village Shopping Express által működtetett ingajárat szállítja a bevásárlóturistákat oda és vissza.

Távol a modern városi világ zajától Ingolstadt Village bevásárlóközpontban 110 outlet butik várja látogatóit kellemes, nyugodt körülményeket kínálva modern és luxusmárkáival. A hires müncheni designer Philip Plein, s a neves Schneiders, MCM, Hanro, Birkenstock és Strenesse márkák mellett megtaláljuk többek közt a 7 For All Mankind, Desigual, Luisa Cerano, Escada, Gant, Bench, Wolford és a legendás konyhai felszerelés márka Le Creuset butikjait. De a palettáról nem hiányozhatnak az ünnepelt olasz designer márkák sem: Versace, Valentino, Roberto Cavalli, La Perla, Furla, valamint Trussardi. Az osztrák és svájci Alpok közelsége vonzóvá teheti az Ingolstadt Village-ben megvásárolható sportmárkákat is, melyek közt megtaláljuk a Bogner, Napapijri, Peak Performance, Salomon és Helly Hansen stlusos termékeit is.

Vásárlás után is s remek lehetőségekkel várják a megfáradt és éhes vásárlót: A Stifl kiadós bajor ételeket, míg a Kaimug az eredeti Thai konyha finomságait kínálja.

Mindezek után érdemes Ingolstadt városába, a hires gépkocsigyártó, az Audi otthonába. A Bajorország szívében, Münchentől mindössze egy órára északra fekvő Ingolstadt egy természeti szépségéről hires régióban helyezkedik el, óvárosában számos történelmi műemlék épülettel. A városnak irodalmi vonatkozása is van:  Frankenstein, Mary Shelley regénye fiktív szörnyetege történetének Ingolstadt a színhelye.

 
 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.