Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Salzburg Mozart városa, az UNESCO világörökség része, méltán híres történelmi nevezetességeiről és érdekes látnivalóiról. A Mönchsberg hegyen áll a Hohensalzburg vára, mely Közép-Európa legnagyobb, teljesen épen maradt vára, amit sokan a város szimbólumaként ismernek. A Mirabell-kastélyt is a hozzá tartozó parkot is kedvelik a turisták, főleg a romantikus esküvők helyszíneként ismerik. Természetesen Mozart szülőházát sem szabad kihagynia azoknak, akik ellátogatnak Salzburgba, mert egy körséta keretében végig lehet járni az eredeti lakóhelységeket, a szomszédban pedig egy korhű polgári lakást is megtekinthetünk.

Igazi élményt tartogat a látogatók részére a Hellbrunni kastély parkja és vízi játékai. Egykor a kastély vendégeit szórakoztató vízi játékok, ma a turistákat bűvölik el többek között a rejtett fúvókákból előtörő vízsugarakkal, a mozgó figurák játékával és a vízsugáron táncoló koronával. Ez az élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen szokott lenni.

Sokan még ajánlani szokták a top látnivalók közül a Természet Házát, a Salzburgi Museumot és az Állatkertet is. Illetve nem szabad kihagyni Salzburg óvárosát sem. Egy fárasztó 2-3 napos városnézés és a tavasszal nem is szokatlan 25 fok legmagasabb hőmérséklet elővigyázatosságra int minden turistát. Érdemes még itthon jól felkészülni a sokszor kimerítő kirándulásokra. Utasbiztosítás nélkül pedig még 1 napos külföldi utazásokra sem érdemes elmenni, hiszen sokszor már egy üdítő vagy kávé árán be tudjuk biztosítani magunkat és családunkat, előre nem látható eseményekre.

 

Európai utazásokhoz kínálunk:

Indulás előtt kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.