Mivel töltene pár napot Salzburgban?

 

Megnézem a díjkínálatot

Salzburg Mozart városa, az UNESCO világörökség része, méltán híres történelmi nevezetességeiről és érdekes látnivalóiról. A Mönchsberg hegyen áll a Hohensalzburg vára, mely Közép-Európa legnagyobb, teljesen épen maradt vára, amit sokan a város szimbólumaként ismernek. A Mirabell-kastélyt is a hozzá tartozó parkot is kedvelik a turisták, főleg a romantikus esküvők helyszíneként ismerik. Természetesen Mozart szülőházát sem szabad kihagynia azoknak, akik ellátogatnak Salzburgba, mert egy körséta keretében végig lehet járni az eredeti lakóhelységeket, a szomszédban pedig egy korhű polgári lakást is megtekinthetünk.

Igazi élményt tartogat a látogatók részére a Hellbrunni kastély parkja és vízi játékai. Egykor a kastély vendégeit szórakoztató vízi játékok, ma a turistákat bűvölik el többek között a rejtett fúvókákból előtörő vízsugarakkal, a mozgó figurák játékával és a vízsugáron táncoló koronával. Ez az élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen szokott lenni.

Sokan még ajánlani szokták a top látnivalók közül a Természet Házát, a Salzburgi Museumot és az Állatkertet is. Illetve nem szabad kihagyni Salzburg óvárosát sem. Egy fárasztó 2-3 napos városnézés és a tavasszal nem is szokatlan 25 fok legmagasabb hőmérséklet elővigyázatosságra int minden turistát. Érdemes még itthon jól felkészülni a sokszor kimerítő kirándulásokra. Utasbiztosítás nélkül pedig még 1 napos külföldi utazásokra sem érdemes elmenni, hiszen sokszor már egy üdítő vagy kávé árán be tudjuk biztosítani magunkat és családunkat, előre nem látható eseményekre.

 

Európai utazásokhoz kínálunk:

Indulás előtt kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Megnézem a díjkínálatot


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Díjszámítás

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft

Díjszámítás - 126 Ft/nap-tól*


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

Díjszámítás - 455 Ft/naptól**
*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.