Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

  • Mert azonnali segítséget nyújt a világ minden táján: a nap 24 órájában – az év 365 napján betegség, baleset, büntetési eljárás, utazási okmányok/fizetési eszközök elveszítése esetén.
  • Mert az Őrangyal utasbiztosítás megfelelő védelmet nyújt, ha Ön családjával tengerparti nyaralása közben búvárkodik (pl. hiperbár kamra), vagy tengeri hajóút keretében fedezi fel a világot, vagy akár a téli sportoknak, síelésnek, snowboardozásnak (pl. helikopteres mentés) hódol.
  • Mert felső korhatár nélkül biztosítási védelmet nyújt világszerte, bárhol, bármikor, több hónapra, vagy akár 365 napra! Több mint 13 ezer munkatárs 58 nyelven, évente sok millió ügyfélnek segít és az egész világon két másodpercenként fogadja a bajbajutottak segélykérő telefonhívásait.
  • Mert szokatlan helyzetekben segítségünkre siet. Például, ha valamilyen oknál fogva meg kell szakítanunk az utazást, mert valami történt az itthon maradottakkal. Hasonlóan kellemetlen helyzet, ha el sem tudunk utazni. Erre az útlemondási, más néven sztornóbiztosítás kínál fedezetet, de léteznek kombinált termékek is. Amikor a sztornóbiztosítást kötjük, meg kell nézni, hogy önrészes vagy önrész nélküli, ez mutatja, hogy útlemondáskor a teljes összeget vagy csak egy részét kapjuk-e vissza.
  • Mert a Mondial Assistance biztosítási termékeinél a  fiatalok 21 éves koráig számítanak gyermeknek. A legtöbb biztosító társaságnál legfeljebb 14 vagy 16 éves korig. Az Őrangyal fedezeteinél vannak egyénre és vannak családra szóló fedezetek.

Mire figyeljek utasbiztosítási csomagom kiválasztásánál?

Elsősorban gondoljuk át és járjunk utána, a választott úti cél milyen kockázatokat hordoz magában! Ez nagyon fontos, hiszen más “kockázatokat” rejt Róma és mást Tunézia.

Ne legyünk restek és alaposan olvassuk végig a tájékoztatót, a szolgáltatások részletezését, s az egyes tételekhez kapcsolódó limiteket. A kiválasztásnál mindig hallgassunk józan eszünkre, és gondoljuk végig, személyes körülményeink függvényében milyen váratlan események történhetnek, aminek a megoldásában segítségre szorulhatunk.

Kérdése van?

A Mondial Assistance Ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésére!

Tel.: +36 23 507 416, Fax: +36 23 507 414

Ügyfélszolgálati órák: H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-16.00

E-mail: ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at

karbejelentes@mondial-assistance.at

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.