• Mert azonnali segítséget nyújt a világ minden táján: a nap 24 órájában – az év 365 napján betegség, baleset, büntetési eljárás, utazási okmányok/fizetési eszközök elveszítése esetén.
  • Mert az Őrangyal utasbiztosítás megfelelő védelmet nyújt, ha Ön családjával tengerparti nyaralása közben búvárkodik (pl. hiperbár kamra), vagy tengeri hajóút keretében fedezi fel a világot, vagy akár a téli sportoknak, síelésnek, snowboardozásnak (pl. helikopteres mentés) hódol.
  • Mert felső korhatár nélkül biztosítási védelmet nyújt világszerte, bárhol, bármikor, több hónapra, vagy akár 365 napra! Több mint 13 ezer munkatárs 58 nyelven, évente sok millió ügyfélnek segít és az egész világon két másodpercenként fogadja a bajbajutottak segélykérő telefonhívásait.
  • Mert szokatlan helyzetekben segítségünkre siet. Például, ha valamilyen oknál fogva meg kell szakítanunk az utazást, mert valami történt az itthon maradottakkal. Hasonlóan kellemetlen helyzet, ha el sem tudunk utazni. Erre az útlemondási, más néven sztornóbiztosítás kínál fedezetet, de léteznek kombinált termékek is. Amikor a sztornóbiztosítást kötjük, meg kell nézni, hogy önrészes vagy önrész nélküli, ez mutatja, hogy útlemondáskor a teljes összeget vagy csak egy részét kapjuk-e vissza.
  • Mert a Mondial Assistance biztosítási termékeinél a  fiatalok 21 éves koráig számítanak gyermeknek. A legtöbb biztosító társaságnál legfeljebb 14 vagy 16 éves korig. Az Őrangyal fedezeteinél vannak egyénre és vannak családra szóló fedezetek.

Mire figyeljek utasbiztosítási csomagom kiválasztásánál?

Elsősorban gondoljuk át és járjunk utána, a választott úti cél milyen kockázatokat hordoz magában! Ez nagyon fontos, hiszen más “kockázatokat” rejt Róma és mást Tunézia.

Ne legyünk restek és alaposan olvassuk végig a tájékoztatót, a szolgáltatások részletezését, s az egyes tételekhez kapcsolódó limiteket. A kiválasztásnál mindig hallgassunk józan eszünkre, és gondoljuk végig, személyes körülményeink függvényében milyen váratlan események történhetnek, aminek a megoldásában segítségre szorulhatunk.

Kérdése van?

A Mondial Assistance Ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésére!

Tel.: +36 23 507 416, Fax: +36 23 507 414

Ügyfélszolgálati órák: H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-16.00

E-mail: ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at

karbejelentes@mondial-assistance.at

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében