Ha e kérdésre tudja a választ, akkor összeállításunkkal szeretnénk ötletekkel szolgálni arra, hogy mely országok jöhetnek szóba Egyiptom helyett!
Javasolt új úticél: Tunézia. Kitűnő ár-érték arányt kínál, a színvonalas szállodákat, all inclusive ellátást figyelembe véve. Tunézia, a „fátylak országa”, Magyarországtól alig 2 órányi utazás, de mégis egy távoli, különös világban, Afrika földjén fekszik. Itt nyújtózik a Szahara végtelen homoktengere, amelyből csak az itt-ott felsejlő romok, Hammamet vagy Sousse medinái vagy Sidi Bou Said mór óvárosa idézik a rendkívüli történelmet.Karthago egykor hatalmas birodalom központja volt, ma az európaiak kedvelt kirándulóhelye. Tunézia nyugati színvonalú szállodái, kitűnő konyhája, finomhomokos tengerpartja, s a szinte mindenütt kristálytiszta tenger garantálják maradéktalan feltöltődésünket.
Javasolt új úticél: Törökország. Egyiptomnál némileg drágább, ám szállodáinak színvonala is magasabb. A törökországi szállodák újabbak  is és mesés szolgáltatásokkal várják vendégeiket. A fakultatív kirándulások is izgalmasak: lehet raftingolni, bebarangolhatunk több helyi várost, felfedezhetjük Pamukkálét.
Javasolt új úticélok: Zöld-foki szigetek vagy Málta. Egyiptomot sokan nem csak a tökéletes pihenési lehetőség miatt szeretik. Hab a tortára,  hogy a tenger a merülés szempontjából is gyönyörű. Ám a Zöld-foki szigetek is kitűnő lehetőségekkel csalogatnak -  ugyanerre.  A nyugodt, tengerparti pihenésnél már ajánlottuk, azonban a búvárkodásnál és a szörfözésnél is leginkább a Zöld-foki szigeteket tudjuk ajánlani. A víz 22-25 fokos ilyenkor, tehát még bőven elviselhető. Búvárkodás közben számtalan izgalmas barlangot fedezhetünk fel, és teknősökkel, delfinekkel, különösen szerencsés esetben pedig akár bálnával is találkozhatunk. Az érdekes merülőhelyek a parttól távolabb helyezkednek el, így hajós merülésekre számítsunk.  Szörfözni és kite-ozni is érdemes a Zöld-foki szigetekre mennünk, mert a szél decembertől május végéig a legerősebb, és akár 6 méretes hullámokon is száguldhatunk egy-egy jobb napon. Málta az egyik legizgalmasabb sziget, ahová utazhatunk. A lovagok szigetét néhány éve megválasztották a világ legjobb időjárású szigetének, a tengerpart csodálatos, rengeteg a látnivaló a szigeten. A búvárkodás szerelmeseinek pedig érdemes tudniuk, hogy itt a barlangi merülések életre szóló élménnyel kecsegtetnek.
Javasolt új úticélok: Török körutazás, Római városlátogatás vagy Jordán-izraeli körutazás Úgy gondolja, hogy a gízai piramisokat, a Mózes-hegyet, Luxort vagy a nílusi hajókázást lehetetlen felülmúlni egy nyaralás alatt? Egyiptom közel öt évezredre visszatekintő történelme mindíg sokakat vonz. Amennyiben hasonló élményre vágyunk, válasszuk a rendkívül kedvező árú török körutazást, egy hosszú hétvégés római városlátogatást vagy egy igazán gazdag, bibliai tájakat felfedező jordán-izraeli körutazást. Egyiptom földje, a Sínai-félsziget és talán legnevezetesebb pontként a Mózes-hegy turisták százezreit vonzza Egyiptomba pusztán azért, mert ezek a tájak szerepelnek a Bibliában. Ha mi továbbra is ilyen, lelki tartalommal megtöltött utazásra vágyunk, akkor ajánljuk a jordán-izraeli körutazást, ahol többek között Jeruzsálemet és Betlehemet fedezhetjük fel - ráadásul igen kedvező áron, valóban egész életre szóló élményeket szerezve.
 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében