Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

A hatvanas évek végen megépült naturista kemping részét képező strand a rovinji partok északi részének szelíd lankáin húzódik. Az elmúlt négy évtizedben a Valalta kemping a kiváló minőség szinonimájává vált, mindenekelőtt remekbe szabott szolgáltatásai és az őt körülölelő érintetlen délszaki táj okán. A Valaltának különleges bájt kölcsönöz környéke, melyben a megannyi tájjellegű, gasztonómiai-borászati meglepetés és a híres természeti látványosság, a Limi-öböl egyaránt beletartozik.

Az elmúlt négy évtizedben a Valalta naturista falu kiváló infrastruktúrájával, változatos szállás és szolgáltatási lehetőségeivel, a minden korosztály számára vonzó sport-szabadidős és szórakoztató kínálatával, s mindenekelőtt egyedülálló környezetével az élvezetek és a megbízhatóság oázisává vált, melyet a világ minden tájáról a naturisták nagy tömegei keresnek fel minden évben.

A négycsillagos Valalta kemping kb. 8 km-re Rovinj központjától található, a tenger mellett, a festői, 12 km hosszú természetvédelmi terület, a Lim-csatorna bejáratánál. A kempinget kifejezetten a családos nudista kempingezők számára alakították ki, maximum 4000 fő elszállásolására alkalmas. 5 km hosszú partvonalán finomkavicsos strand található, a homokos strand pedig gyerekek számára van fenntartva. gy négycsillagos kempingtől elvárható minden minőségi szolgáltatás és színvonalas szálláslehetőség megtalálható a Valalta kempingben, mely jól felszerelt kikötővel, látványos, tengervizes úszómedencével, saját sörfőzdével és kizárólag nudisták számára szervezett, különleges kirándulásokkal várja a vendégeket.

A sport-, szabadidős és kikapcsolódási lehetőségek széles skálájában teniszpályák, strandröplabda pályák, röplabda bajnokságok, futball bajnokságok, úszóversenyek, úszóiskola, csónak és kerékpár kölcsönzés, bocce és minigolf szerepelnek. A gyerekek számára a kempingben kreatív foglalkozásokat tartanak. A kempingben a helyben főzött sört szolgálják fel, az éttermekben pedig autentikus isztriai specialitásokat, nemzeti és nemzetközi ételeket.

Cím: HR-52210 Rovinj, Cesta za Valaltu – Lim 7
Telefon: +385 (0)52 804 800
Fax: +385 (0)52 821 004
E-mail: valalta@valalta.hr

A mesés tengerpartokban korántsem szűkölködő Horvátország a komplex strandfelszereléssel érkező turistákon kívül a naturistáknak és nudistáknak is kedvelt célpontja, ugyanis ez a fajta filozófia az elmúlt öt évtizedben teljesen elfogadottá vált az adriai partok mentén.

A horvát tengerpart egyike a legszebb és legismertebb desztinációknak a naturizmust kedvelők körében. Ezeken a nudista strandokon élvezheti az adriai tengerpart természetes szépségét, a kristálytiszta tengert, a természet és az ember közötti harmóniát.

Horvátországban a hivatalos naturista strandokat FKK megjelöléssel különböztetik meg a többitől, mely a freikorperkultur szóból, vagyis a szabad testkultúra kifejezés német megfelelőjéből származó mozaik-összetétel.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.