Gardaland, Olaszország legnagyobb vidámparkja kicsiknek és nagyoknak például a világ top 10 gyermekattrakciójának egyike, egy óriási vidámpark és szórakoztató komplexum a Garda-tó déli csücskében. Hozzá tartozik, de külön egységként üzemel a Gardaland Sea Life, egy közepes méretű akvárium.

Sokan azonban a Garda-tavat csak a Gardaland vidámparkkal és talán még Sirmionéval tudják összekötni, pedig számtalan más csodás várost és látnivalót is tartogat számunkra.

Riva del Garda, a második legnagyobb városa a tónak, ahol az építészeti látnivalók mellett kiváló strandolási lehetőség biztosított a családosok részére a viszonylag lassan mélyülő kavicsos és füves partszakasszal. Árnyékban is bővelkedik a sok fának köszönhetően.

Egy látványos autóúton juthatunk el Limone sul Garda városába is, ahol hosszú tóparti sétányon időzhetünk, vagy akár az olasz építészetre jellemző kis szűk, macskaköves utcákon sétálgatva csodálhatjuk meg a régi kőházakat is.

Természetesen még több hangulatos városba is ellátogathatunk a Garda-tó mentén, ha 1-2 napnál több időnk van. Milánóba repülővel, és onnan pedig autót bérelve a legpraktikusabb körbe utazni a Garda-tavat, de aki saját autóval indulna felfedezésre, arra 8 órás autózás vár Szlovénián keresztül.

Tudatos és jól felkészült utazóként mindenki tudja, hogy európai utazásokhoz is szükséges utasbiztosítás megkötése, melyet a nap 24 órájában weboldalunkon 2 perc alatt megköthet. Ajánljuk az Őrangyal és Őrangyal mini termékünket illetve Autó-motor asszisztenciánkat.

Kellemes utazást kívánunk!

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében