Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

  • 2014 június 14: Fiji to Australia
  • 2014 augusztus 30: Fiji, Tonga, Cook & Society Islands
  • 2014 október 25:  Marquesas, Tuamotus & Society Islands

A hajóutakhoz is ajánljuk az igen kezdvező ár-érték arányú Mondial Assistance Utazásszervezői csomagját, mely magában foglalja az útlemondási védelmet is. Kizárólag utazási irodában köthető, minimum két turisztikai szolgáltatás (pl. hajóúut, repülőjegy, szállás, stb.) egyidejű foglalásával. Útjukat egyénileg foglaló utasainknak természetesen rendelkezésére áll zászlóvívő kitűnő, világraszóló Őrangyal Utasbiztosításunk, melyet még az indulás előtti napon is megköthet!
Ajánljuk hozzá a szintén egyszerűen, gyorsan és online módón megköthető , Útlemondási biztosításunkat, arra az esetre, ha mégsem tudna elutazni.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.