Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

A világkörüli hajóutak hagyománya 1923-ra nyúlik vissza, amikor a Cunard hajózási társaság Lanconia nevű hajója 130 napos útja során 22 kikötőt keresett fel.

A világkörüli hajóutak mai utasai gyakran  mások mint amilyennek hagyományosan gondolnánk őket. Találunk köztük üzletembereket, akik távmunkában is tudják cégüket működtetni, s egész családokat, akik gyermekeik magántanárait is magukkal viszik az útra. Korábban a tengeri turistákról az a kép élt, hogy idős emberek üldögélnek a hajó fedélzetén meleg plédekbe burkolózva. Ezzel szemben a mai tengerjáró utas egyre inkább aktív és útjának tevékeny részese akar lenni.

A világkörüli út fő vonzereje abban rejlik, hogy számtalan távoli uticél válik kényelmesen elérhetővé. Kiküszöbölhetőek a más utazási formákkal óhatatlanul együttjáró kellemetlenségek mint például a zsúfolt repülőtéreken való hosszadalmas sorbanállások vagy fárasztó biztonsági ellenörzések, csomagok keresése, cipelése, stb. Az egzotikus helyszínek bebarangolása után pedig vissza lehet térni a hajóra, ahol vacsora és sokféle szórakozási lehetőség várja vendégeit.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.