Márciustól májusig terjedő időszakban szinte minden utazási iroda kínál néhány napos tartalmas programot európai városlátogatásokra, idegenvezetővel, busszal és repülővel is, de ezek az utazások természetesen egyénileg is könnyen megszervezhetőek a rutinosabb utasoknak. Ahogy fontos a jó minőségű szállás, a kényelmes utazás és a színes, tartalmas programok, ugyanúgy kellő figyelmet kell szentelni a megfelelő utasbiztosítás kiválasztásának is. Hiába csak a „szomszédba” utazunk, a legjobb biztonságban csak akkor érezhetjük magunkat és családunkat, ha igazi utasbiztosítást választunk.

Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal Mini utasbiztosításai megfelelő védelmet jelentenek egészségügyi probléma és poggyászkár esetén is, melyet egyéni utasok, társaságok és családosok is megfizethető áron vehetnek igénybe.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében