Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Márciustól májusig terjedő időszakban szinte minden utazási iroda kínál néhány napos tartalmas programot európai városlátogatásokra, idegenvezetővel, busszal és repülővel is, de ezek az utazások természetesen egyénileg is könnyen megszervezhetőek a rutinosabb utasoknak. Ahogy fontos a jó minőségű szállás, a kényelmes utazás és a színes, tartalmas programok, ugyanúgy kellő figyelmet kell szentelni a megfelelő utasbiztosítás kiválasztásának is. Hiába csak a „szomszédba” utazunk, a legjobb biztonságban csak akkor érezhetjük magunkat és családunkat, ha igazi utasbiztosítást választunk.

Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal Mini utasbiztosításai megfelelő védelmet jelentenek egészségügyi probléma és poggyászkár esetén is, melyet egyéni utasok, társaságok és családosok is megfizethető áron vehetnek igénybe.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.