Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Nem csak a fiatalok, hanem a családok és az idősebbek körében is igen népszerű és kedvelt a banánozás és a fánk, aminek mondhatni jobb esetben csapatépítő és nem csapat „széthullajtó” szerepe van a nyaralás során. Aki már próbálta, tudja miről beszélünk. :) Azok akik viszont azt szeretik, ha egyedül élik meg, ahogy az adrenalin elönti testüket, azok a vízisí, wakeboard vagy a kitesurf kipróbálásával feszegethetik határaikat. Bármelyiket is választják, az élmény előre borítékolható lesz.

Azonban nekik is, mint minden tengerparton nyaralónak fontos tudnia, hogy ezeknek az eszközöknek a használata során bekövetkező sérülésekre az általános „alap” utasbiztosítások egyáltalán nem, vagy csak külön plusz díj megfizetése mellett nyújtanak fedezetet.

Ezért ajánljuk mindenkinek a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítás megkötését, mert így külön pótdíj megfizetése nélkül is megfelelő védelmet kap a tengerparti nyaralásához.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.