Nem csak a fiatalok, hanem a családok és az idősebbek körében is igen népszerű és kedvelt a banánozás és a fánk, aminek mondhatni jobb esetben csapatépítő és nem csapat „széthullajtó” szerepe van a nyaralás során. Aki már próbálta, tudja miről beszélünk. :) Azok akik viszont azt szeretik, ha egyedül élik meg, ahogy az adrenalin elönti testüket, azok a vízisí, wakeboard vagy a kitesurf kipróbálásával feszegethetik határaikat. Bármelyiket is választják, az élmény előre borítékolható lesz.

Azonban nekik is, mint minden tengerparton nyaralónak fontos tudnia, hogy ezeknek az eszközöknek a használata során bekövetkező sérülésekre az általános „alap” utasbiztosítások egyáltalán nem, vagy csak külön plusz díj megfizetése mellett nyújtanak fedezetet.

Ezért ajánljuk mindenkinek a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítás megkötését, mert így külön pótdíj megfizetése nélkül is megfelelő védelmet kap a tengerparti nyaralásához.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében