Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Tippek a télen útra kelőknek:

  • Főszabály: Síeléskor, téli sportokhoz semmiképpen ne alsó kategóriás terméket válasszunk!
  • GyógyíttatásNem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az E101-es és a bankkártyához kapcsolódó balesetbiztosítás csak alapvető védettséget nyújt, komolyabb esetekben nem segítség. A téli sportok a szokásosnál is több veszélyt hordoznak magukban, amelyeknél a mentés és az ellátás is komolyabb felkészültséget igényel, és így nagyobb költséggel jár, elég csak a helikopteres, hegyi mentésre gondolnunk.
  • Üdülés megszakítása sérülés miatt: Ha például valamilyen – akár kisebb – sérülés miatt nem tudjuk folytatni síszabadságunkat, a Magyarországon megvásárolt, igénybe nem vett síbérlet árát megtérítjük. A Mondial a fel nem használt szállásra is fedezetet nyújt a mindekor hatályos ÁSZF szerint.
  • Ha az időjárás miatt nem síelhetünk: A Mondial Örangyal biztositása vígaszdíjat fízet például ha a pályarendszer legalább 50 százalékát lezárták az időjárási körülmények miatt.
  • Sífelszerelés károk: Térítjük például a megrongálódott (vagy ellopott, szállítónál elveszett) felszerelés árát is, sőt azt is ha például baleset miatt le kell vágni rólunk a méregdrága síruhát.
  • Lavina esetén: Megtörténhet, hogy lavina miatt nem érünk oda a sírégióba, vagy nem tudunk hazaindulni. Ilyenkor is sok extra költség - szállás, étkezés - merülhet fel, melyekre Örangyal biztositásunk szintén fedezetet nyújthat.
  • Ha mi okozunk balesetet: Ez az egyik legnagyobb és legkevésbé figyelembe vett kockázat. Ha bizonyíthatóan mi okozunk balesetet másoknak, és emiatt peres ügy indul, akár több millió forint is kevés lehet a károk megtérítésére, hiszen adott esetben a szállítás és gyógyíttatás költségein túl ránk terhelhetik az illető munkából való kiesését, rehabilitációs költségeit is. Mindenképpen érdemes magas keretösszegű felelősségbiztosítást is tartalmazó utasbiztositást kötnünk. A Mondialnál a felelősségbiztosítás max. 10.000.000,- HUF, messze a legmagasabb a biztosítási piacon.
 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.