Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re


Idén is számtalan lehetőség vár ránk, akár európai, akár távolabbi tengerpartokat választunk.

A közeli tengerpartok többsége – Horvátország, Görögország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország - elérhető repülővel, autóbusszal és autóval is, a tengerentúli Egyiptom, Tunézia, Törökország pedig inkább repülővel javasolt, természetesen ki ki a maga kényelme és pénztárcája alapján választhat.

Arra viszont mindenkinek kellő figyelmet kell szentelnie, hogy utazásához kössön utasbiztosítást! Nem mindegy, hogy milyen utasbiztosítást, milyen szolgáltatásokkal választunk, mert sok esetben az alap biztosítások nem fedeznek a tengerparti sérülésekre és egyéb fakultatív programok során bekövetkezett káreseményekre sem.

Ezért is érdemes az Őrangyal egyéni vagy Családi utasbiztosítást választani, mely tengerparti nyaralásokra és hajóutakra is (búvárkodás, banánozás, jet-ski, quad, stb...) érvényes.

Kellemes és nyugodt nyaralást kívánunk!

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.