Idén is számtalan lehetőség vár ránk, akár európai, akár távolabbi tengerpartokat választunk.

A közeli tengerpartok többsége – Horvátország, Görögország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország - elérhető repülővel, autóbusszal és autóval is, a tengerentúli Egyiptom, Tunézia, Törökország pedig inkább repülővel javasolt, természetesen ki ki a maga kényelme és pénztárcája alapján választhat.

Arra viszont mindenkinek kellő figyelmet kell szentelnie, hogy utazásához kössön utasbiztosítást! Nem mindegy, hogy milyen utasbiztosítást, milyen szolgáltatásokkal választunk, mert sok esetben az alap biztosítások nem fedeznek a tengerparti sérülésekre és egyéb fakultatív programok során bekövetkezett káreseményekre sem.

Ezért is érdemes az Őrangyal egyéni vagy Családi utasbiztosítást választani, mely tengerparti nyaralásokra és hajóutakra is (búvárkodás, banánozás, jet-ski, quad, stb...) érvényes.

Kellemes és nyugodt nyaralást kívánunk!

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében