Családbarát

A Präbichl a családok kedvence. Kényelmes szálláslehetőséget az Almdorf Präbichl és a Hüttendorf Präbichl kínál, továbbá a számos hangulatos fogadó, panzió vagy családi vendégház, akár a síterepen belül, akár a néhány percnyi autózással elérhető távolságban fekvő élmény-régióban. Az árszint igen vonzó és családbarát, a szálláshelyek választéka a modern és egyben rusztikus hütte-apartmanoktól a kiemelt ***-panziókig terjed. A környezet is – az összes kedvelt téli sport lehetőségétől - megtalálják számításaikat a sífutók és a hótalpas túrák szerelmesei is - a wellnessen át a hagyományokkal való ismerkedésig – kétségtelenül és gond nélkül megállja a versenyt a „nagynevű”, téli sportterepekkel, ugyanakkor a régió meg tudta őrizni eredetiségét és nem vált túltelítetté.

Két luxuskivitelű 4-es-quattro-felvonó és a csodás Polster-ülőlift mellett egy sor húzólift és a “Schlumperwald” gyerek-terep várja a legkisebbeket. A völgyállomásnál pedig egy kezdőket és versenyzőket egyaránt fogadó professzionális síiskola, valamint egy kiváló sífelszerelés-kölcsönző is rendelkezésre áll.

Präbichlben, ebben az eldugott alpesi falucskában teljes valójában tárulkozik ki az alpesi vidék, természeti-, sport- és kulturális értékek garmadáját vonultatva fel az ide látogató előtt. A csodás sípályák, a fehér szikláikkal az ég felé törő hegycsúcsok, a zöldellő pázsittal borított hegyoldalak, a sebes folyók, vízesések temérdek lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, új felfedezésekre, sportélményekre.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében