Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Családbarát

A Präbichl a családok kedvence. Kényelmes szálláslehetőséget az Almdorf Präbichl és a Hüttendorf Präbichl kínál, továbbá a számos hangulatos fogadó, panzió vagy családi vendégház, akár a síterepen belül, akár a néhány percnyi autózással elérhető távolságban fekvő élmény-régióban. Az árszint igen vonzó és családbarát, a szálláshelyek választéka a modern és egyben rusztikus hütte-apartmanoktól a kiemelt ***-panziókig terjed. A környezet is – az összes kedvelt téli sport lehetőségétől - megtalálják számításaikat a sífutók és a hótalpas túrák szerelmesei is - a wellnessen át a hagyományokkal való ismerkedésig – kétségtelenül és gond nélkül megállja a versenyt a „nagynevű”, téli sportterepekkel, ugyanakkor a régió meg tudta őrizni eredetiségét és nem vált túltelítetté.

Két luxuskivitelű 4-es-quattro-felvonó és a csodás Polster-ülőlift mellett egy sor húzólift és a “Schlumperwald” gyerek-terep várja a legkisebbeket. A völgyállomásnál pedig egy kezdőket és versenyzőket egyaránt fogadó professzionális síiskola, valamint egy kiváló sífelszerelés-kölcsönző is rendelkezésre áll.

Präbichlben, ebben az eldugott alpesi falucskában teljes valójában tárulkozik ki az alpesi vidék, természeti-, sport- és kulturális értékek garmadáját vonultatva fel az ide látogató előtt. A csodás sípályák, a fehér szikláikkal az ég felé törő hegycsúcsok, a zöldellő pázsittal borított hegyoldalak, a sebes folyók, vízesések temérdek lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, új felfedezésekre, sportélményekre.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.