Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Az úticél szempontjából a kisgyerekes családok elsősorban a homokos tengerpartú helyeket részesítik előnyben. A másik igényük pedig általában az, hogy nem szeretnének Magyarországtól nagyon messzire utazni. Az egyik legközelebbi ilyen úticél pedig éppen Medulin, mely 620 kilométerre található Budapesttől.  Bijeca,  a helyi strand több mint egy kilométer hosszú öböl partvonalán helyezkedik el. A tengerpart homokos és nagyon lassan mélyül. A parton nagyon sok kisgyerekes család élvezi a biztonságos fürdőzés, az örömteli strandolás élményét. Az öbölben felfújt csúszdák és gyerekjátékok szórakoztatják a kicsiket. Oly lassan mélyül a víz, hogy odáig nyugodtan be tudunk sétálni.

A másik ilyen célpont Crikvenica, az egyik leghíresebb turisztikai központ a Kvarner-öböl térségében. Ez éppen 500 kilométerre fekszik Budapesttől, a kisgyermekes magyar utasok másik nagy kedvence. A városi strandon kialakítottak egy nagyon lassan mélyülő homokos részt. Ezen a parton is nyugodtan beengedhetjük a gyerekeinket a tengerbe. A harmadik ilyen hely Nin, amely Horvátország egy igen különleges és egyedülálló részén fekszik, egy kiszáradt folyó hordalékán. Ennek köszönhetően a környék tele van homokos strandokkal. Ez már egy kicsit délebbre van - Zadar felett 15 kilométerrel egy 500 méter átmérőjű kis szigeten - viszont ezen a környéken az egész tengerpart (tengerparti sáv) homokos. Az itteni tengerpartok finom, forró homokosak és nagyon lassan mélyülnek. Kisgyerekkel hosszan be lehet szaladni a tengerbe a nélkül, hogy hirtelen mély szakaszokkal találkoznánk.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal családi csomag + Útlemondás + Autó-Motor Asszistencia

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.