Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

1. Mert ÉLVEZETESEBB.
Képzetten jobb síelni! A technikád fejlesztésével egyre élvezetesebb lesz a mozgás a sípályán, később pedig olyan lejtőkre is eljuthatsz, melyekről korábban csak álmodoztál.

2. Mert FEJLŐDIK A TECHNIKÁD.
Sokan maguktól tanultak síelni, azonban ez gyakran hibás mozgással párosul. A helyes mozgáskoordináció, nem csak a technikai fejlődést gyorsítja meg, hanem kíméli a térdet és más ízületeket is.

3. Mert BIZTONSÁGOSABB.
A szakképzett síoktató mindig a tanítvány tudásszintjének megfelelő terepet és feladatot választ. Ismeri, használja és tanítja is a sípályán való közlekedés szabályait, a FIS10-et, valamint fel van készülve a váratlan helyzetekre is.

Reméljük egyre többen veszik igénybe szakképzett oktatók segítségét, és így csökkenteni tudjuk a sípályákon bekövetkezett balesetek gyakoriságát.

Kellemes síelést és snowboardozást Mindenkinek és ne feledkezzünk meg a biztonságról sem, így időben kössük meg utasbiztosításunkat!

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.