Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Verdi szülőhelyén, az emilia-romagnai Parma melletti Roncole di Bussetóban ünnepi bélyeget adtak ki a település leghíresebb szülöttjének emlékére. Boldog születésnapot, maestro! címmel jelent meg a programokat tartalmazó www.giuseppeverdi.it honlap is, amelyen egyenesben követhetők a különböző események és Verdi-részletek is hallhatók.

A turistacsalogató Milánó az olasz divat, a foci és az operamuzsika fellegvára.  Elegáns és lenyűgőző hangulatú metropolisz  operájával, konyhájával, reneszánsz kastélyaival és templomaival, ahol Leonardo da Vinci freskóit is megtalálhatók -- a művészet rajongóinak legnagyobb örömére. Milánó (olaszul Milano, lombardul Milan) Észak-Olaszország legnagyobb, Olaszország második legnagyobb városa, Lombardia régió székhelye, egyúttal Olaszország második legnagyobb és legmodernebb városa, a régi ipari központja.

Bár minden megtalálható itt, ami a régiségeket kedvelők számára vonzó lehet, egyre inkább előtérbe kerül a modernitás, a fényűző éttermekkel, neves divattervezők boltjaival és vásárlásra csábító üzleti negyedekkel. Milánó nem hagyományos turistaparadicsom, ám a zenei élményen túl érdemes belekóstolnunk abba is, hogyan élik mindennapjaikat az olasz közép- és felső osztály tagjai.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.