Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Az egészségügyi ellátás díja                                                  

A francia hatóságok tökéletes biztonsági óvintézkedéseket vezettek be. Azonban az eseményen kívül is előfordulhatnak betegségek vagy balesetek, amelyek ellátása külföldön elég sokba kerülhet, mivel az otthoni társadalombiztosítás csak a szokásos - azon belül is alacsonyabb - költségtételeket fedezi. Egy esetleges gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti háromnapos kórházi kezelés esetén akár 3.000 eurót is fizethetünk. Ha pedig a hazaszállítás repülőgépen, hordágyon történik (amikor a repülőgépen több széket is ki kell venni, hogy a hordágy beférjen) vagy mentőhelikopterre van szükség, a költségek legtöbbször öt számjegyűre is rúghatnak.

Fontos a megfelelő védelem

„Aki hajlandó Eb-belépőjegyre és utazásra költeni, az ne az utasbiztosításon spóroljon. Nehogy a klasszikus öngól esete forogjon fenn“, hangsúlyozza Nagy Róbert. Aki a magyar csapat meccseire szeretne csak kiutazni, annak ajánlatos olyan utasbiztosítást kötni, mely a magas egészségügyi védelem mellett, magas költségtérítést biztosít poggyászra illetve magas felelősségbiztosítást nyújt tárgyi és személyi károk esetén.

A sokat utazók részére pedig különösen kedvező ár-érték arányú éves utasbiztosítást kínálunk. A helyszínen a nap 24 órájában segélyhívó központunk is segítséget nyújt, amely baleset vagy betegség esetén az utas teljes körű ellátását hivatott koordinálni.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.