Az egészségügyi ellátás díja                                                  

A francia hatóságok tökéletes biztonsági óvintézkedéseket vezettek be. Azonban az eseményen kívül is előfordulhatnak betegségek vagy balesetek, amelyek ellátása külföldön elég sokba kerülhet, mivel az otthoni társadalombiztosítás csak a szokásos - azon belül is alacsonyabb - költségtételeket fedezi. Egy esetleges gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti háromnapos kórházi kezelés esetén akár 3.000 eurót is fizethetünk. Ha pedig a hazaszállítás repülőgépen, hordágyon történik (amikor a repülőgépen több széket is ki kell venni, hogy a hordágy beférjen) vagy mentőhelikopterre van szükség, a költségek legtöbbször öt számjegyűre is rúghatnak.

Fontos a megfelelő védelem

„Aki hajlandó Eb-belépőjegyre és utazásra költeni, az ne az utasbiztosításon spóroljon. Nehogy a klasszikus öngól esete forogjon fenn“, hangsúlyozza Nagy Róbert. Aki a magyar csapat meccseire szeretne csak kiutazni, annak ajánlatos olyan utasbiztosítást kötni, mely a magas egészségügyi védelem mellett, magas költségtérítést biztosít poggyászra illetve magas felelősségbiztosítást nyújt tárgyi és személyi károk esetén.

A sokat utazók részére pedig különösen kedvező ár-érték arányú éves utasbiztosítást kínálunk. A helyszínen a nap 24 órájában segélyhívó központunk is segítséget nyújt, amely baleset vagy betegség esetén az utas teljes körű ellátását hivatott koordinálni.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében