Természetvédelmi területek közül a Krka Nemzeti Parkot sem szabad kihagyni utazásunk során. Mi csak Krka vízesésként szoktuk említeni. Van lehetőség autós kirándulás keretén belül felfedezni, így egy nagy parkolóban hagyhatjuk autónkat, majd egy rövid erdei sétával közelíthetjük meg a nevezetességeket. Két városból azonban szerveznek hajós kirándulásokat is (Sibenik és Skadrin), mellyel egészen a nagy vízeséshez is feljuthatunk.

A horvát fővárost, Zágráb-ot is látnunk kell utunk során, mivel alapítása Szent László magyar királyunk nevéhez fűződik. Sok szép nevezetességgel büszkélkedhet a kb. 800 ezer lakosú város. Többek között érdemes megtekinteni a Mária Mennybemenetele Székesegyházat, a Szent Márk templomot, a Maksimir parkot és a Városi múzeumot is, ami a város fejlődését mutatja be.

A Magyar Királyság egykori kikötőjét (Fiume) Rijekat is szinte már kötelező felkeresni, és megtekinteni a magyar műemlékeket, melyben a 3. legnagyobb horvát város igen csak bővelkedik. Kicsit olyan érzésünk lehet az utcán való sétálgatás közben, mintha Budapesten sétálgatnánk. Akár egy rövid kiruccanás erejéig is érdemes megtekinteni ezt a történelmi várost is.

Horvátország számtalan természeti és épített csodával gazdagította a világot, melyet egy utazás alatt képtelenség megismerni. Ezért javasoljuk a tavaszi városlátogatások időszakában is egy-egy város, vagy nemzeti park felkeresését.

Európai utazásokhoz kínálunk:

Autó-motor asszisztenciát:

Utasbiztosítást:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!
Utazása alatt vigyázzon Önre és Családjára is a Mondial Assistance Őrangyala!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében