Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Természetvédelmi területek közül a Krka Nemzeti Parkot sem szabad kihagyni utazásunk során. Mi csak Krka vízesésként szoktuk említeni. Van lehetőség autós kirándulás keretén belül felfedezni, így egy nagy parkolóban hagyhatjuk autónkat, majd egy rövid erdei sétával közelíthetjük meg a nevezetességeket. Két városból azonban szerveznek hajós kirándulásokat is (Sibenik és Skadrin), mellyel egészen a nagy vízeséshez is feljuthatunk.

A horvát fővárost, Zágráb-ot is látnunk kell utunk során, mivel alapítása Szent László magyar királyunk nevéhez fűződik. Sok szép nevezetességgel büszkélkedhet a kb. 800 ezer lakosú város. Többek között érdemes megtekinteni a Mária Mennybemenetele Székesegyházat, a Szent Márk templomot, a Maksimir parkot és a Városi múzeumot is, ami a város fejlődését mutatja be.

A Magyar Királyság egykori kikötőjét (Fiume) Rijekat is szinte már kötelező felkeresni, és megtekinteni a magyar műemlékeket, melyben a 3. legnagyobb horvát város igen csak bővelkedik. Kicsit olyan érzésünk lehet az utcán való sétálgatás közben, mintha Budapesten sétálgatnánk. Akár egy rövid kiruccanás erejéig is érdemes megtekinteni ezt a történelmi várost is.

Horvátország számtalan természeti és épített csodával gazdagította a világot, melyet egy utazás alatt képtelenség megismerni. Ezért javasoljuk a tavaszi városlátogatások időszakában is egy-egy város, vagy nemzeti park felkeresését.

Európai utazásokhoz kínálunk:

Autó-motor asszisztenciát:

Utasbiztosítást:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!
Utazása alatt vigyázzon Önre és Családjára is a Mondial Assistance Őrangyala!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.