Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Mint minden országnak, Csehországnak is megvannak a sajátos ételei és italai. Ahogy végiggondoljuk ezeket az ínycsiklandozó étkeket, azonnal összefut a nyál a szánkba és hát nyugodtan kijelenthetjük, hogy Prágába már csak egy jót enni és inni is megéri elmenni.

Természetesen egy jó kemencében sült csülök és házi sör mellett sok szép látnivaló is vár minket. Többek között megtekinthetjük a 16 pillérrel rendelkező Károly-hidat vagy az Óváros téren megtalálható csillagászati órát, melynél minden egész órában mozgó figurákat és apostolokat láthatunk. A város felfedezése során ne hagyjuk ki Prága legnyüzsgőbb terét, a Vencel teret sem, illetve feltétlenül szakítsunk időt a nemrégiben felújított kézművesek utcájára is.

Ha időnk engedi, akkor egy-egy napot szánjunk még Karlovy Vary vagy Brno megismerésére is, mielőtt hazautazunk.

Ahogy mindig igyekszünk felhívni a figyelmet az utasbiztosítás fontosságára, ez most sem lesz másképp. Ha figyelünk arra, hogy egy-egy utunk során milyen élmények várhatnak ránk, akkor érdemes arra is figyelni, hogy ezeket az élményeket semmi se árnyékolhassa be. Ezért is ajánljuk a Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal Mini utasbiztosításait, melyek megfelelő védelmet jelentenek egészségügyi probléma és poggyászkár esetén is.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.