Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Belém-torony Lisszabon egyik elővárosában, Belémben található. A tornyot a város kapujának szánták, de a védelmi rendszer részét is képezte és szinten pontosan 500 éve egyik jelképe Lisszabon városának.

Szent Jeromos-kolostor a lisszaboni építészet egyik legkiválóbb remeke, a kora reneszánsz és a késő gótika keveredése jól megfigyelhető az épületen. Az óvárostól alig néhány perces sétával elérhető. 1983 óta a Világörökség részét képezi.

Lisszaboni Ócenáriumot a második legjobb Aquariumaként tartják nyilván a világban. Az óceánok élővilágát bemutató akváriumok összesen 5 millió literesek és részletes betekintést nyújtanak a madarak, kétéltűek, hüllők és halak világába.

A Tajo hegyen foglal helyet a Szent György fellegvár, mely Lisszabon bölcsőjének is nevezhető. Pompás kilátást biztosít az oda látogatóknak a Tejó folyóra és az Alfama negyedre. Aki egy kellemes sétára vágyik a vár különféle fái között, annak nem szabad kihagyni a vár meglátogatását.

Lisszaboni Állatkert az egyik legjobb európai állatkertek egyikkének számít sokak szerint. Metróval közel negyed óra alatt megközelíthető a város központjából indulva, így családosoknak is kiváló egész napos programot biztosít.

Természetesen ezeken kívül több 10 látnivaló és folyamatos programlehetőség várja az oda utazókat, így érdemes akár csak néhány napra vagy egy egész hétre is tervezni utazásunkat.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.