Belém-torony Lisszabon egyik elővárosában, Belémben található. A tornyot a város kapujának szánták, de a védelmi rendszer részét is képezte és szinten pontosan 500 éve egyik jelképe Lisszabon városának.

Szent Jeromos-kolostor a lisszaboni építészet egyik legkiválóbb remeke, a kora reneszánsz és a késő gótika keveredése jól megfigyelhető az épületen. Az óvárostól alig néhány perces sétával elérhető. 1983 óta a Világörökség részét képezi.

Lisszaboni Ócenáriumot a második legjobb Aquariumaként tartják nyilván a világban. Az óceánok élővilágát bemutató akváriumok összesen 5 millió literesek és részletes betekintést nyújtanak a madarak, kétéltűek, hüllők és halak világába.

A Tajo hegyen foglal helyet a Szent György fellegvár, mely Lisszabon bölcsőjének is nevezhető. Pompás kilátást biztosít az oda látogatóknak a Tejó folyóra és az Alfama negyedre. Aki egy kellemes sétára vágyik a vár különféle fái között, annak nem szabad kihagyni a vár meglátogatását.

Lisszaboni Állatkert az egyik legjobb európai állatkertek egyikkének számít sokak szerint. Metróval közel negyed óra alatt megközelíthető a város központjából indulva, így családosoknak is kiváló egész napos programot biztosít.

Természetesen ezeken kívül több 10 látnivaló és folyamatos programlehetőség várja az oda utazókat, így érdemes akár csak néhány napra vagy egy egész hétre is tervezni utazásunkat.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében