Őrangyal Utasbiztosítás fiataloknak, iskolás és egyéb csoportoknak

Diákoknak európai ösztöndíjakhoz, tanulmányokhoz,
csoportos síeléshez, osztálykirándulásokhoz.

Szolgáltatások

 • Egészségügyi védelem
 • Poggyászbiztosítás
 • Balesetbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • 24/7 segítségnyújtás világszerte

Fedezetek megtekintése 

DÍJSZÁMÍTÁS
Utasbiztosítás

DÍJSZÁMÍTÁS
Éves biztosítás

Őrangyal Utasbiztosítás fiataloknak, iskolásoknak fedezeti szintek:

Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Alapvetően két terméket kínálunk a külföldre utazó fiataloknak, diákoknak, iskolásoknak.

Osztálykirándulás, csoportos síelés, nyelvgyakorlás külföldön?
Sokszor nem kap elég figyelmet és hangsúlyt, de ilyen alkalmakkor is fontos az utasbiztosítás!

Ma már a fiataloké az egész világ, megannyi lehetőségével, szépségével, látnivalóival, de egyben veszélyeivel is. Tán kevéssé gondolunk rá, hogy életerős, egészséges diákként, turistaként hosszabb-rövidebb külföldi útakon baj is érheti a fiatalokat. Pedig érheti, hiszen a sok-sok öröm mellett az utazásnak számos kockázata is van. Az online köthető Őrangyal utasbiztosítás e kockázatok fedezésével nyújt védelmet, az utazó ifjúság, illetve a családja zsebéhez mérten szabottan sem elrugaszkodott árakon.

Most akciónkban iskoláknak, nagyobb baráti társaságoknak 20 és 50 fő közötti utas esetén 15% extra kedvezmény adunk az online utasbiztosítás dijából!

Nem kell mást tennie, mint a lenti gombra kattintania és bemásolni az "Osztalykirandulas" kódot bemásolni a "Kedvezménykódot használok" mezőbe.

Érvényességi terület: Világ

Ha pedig valaki hosszabb időre (de max. egybefüggően 42 nap) tervez európai kint tartózkodást cserediákként, ösztöndíjasként, rövid külföldi tanulmányutakhoz, akkor nekik éves utasbiztosításunkat ajánljuk. Ez a termék ideális lehet pl. a rövidebb Rotary Cserediák programokhoz, akár a nyári táborokhoz is.

Nagy előnye, hogy ha az utas hazatér, akkor az év hátralévő részében korlátlan alkamlommal utazhat még Európán belül (pl. nyaralni Horvátországba, a barátokkal Spanyolországba, vagy a kinn dolgozó ismerősökhöz Londonba).

Egy biztosítás, számtalan utazás - bár előbb a munka, aztán a szórakozás!

Az Őrangyal Utasbiztosítás iskolás és egyéb csoportoknak előnyei:

 • Magas alapfedezetek
 • Akár több hónapra is köthető (maximum 1 évre = 365 napra)
 • Elfogadják vízumigényléshez, ahol kötelező utasbiztosítást is bemutatni (pl: oroszországi vízum)
 • Akár 50 személy együttes biztosítása egy kötvényben
 • Felelősségbiztosítás
 • Külföldön felmerül ügyvédi költségek
 • Egészségügyi védelem külföldön
 • Poggyászbiztosítás
 • Balesetbiztosítás

Milyen utazásokhoz köthető?

 • Utazás repülővel, autóval, busszal vagy vonattal
 • Európai utazásokhoz
 • Hosszabb utakhoz
 • Külföldi ösztöndíjhoz
 • Külföldi tanulmányhoz
 • Külföldi rokonlátogatás
 • Külföldi barátlátogatáshoz
 • Külföldi nyelvtanfolyamhoz, nyelvtanuláshoz

Biztosított személyek azok a biztosítási kötvényekben megjelölt személyek, akik a biztosítás megkötésének időpontjában legalább 6 hónapja állandó bejelentett lakhellyel rendelkeznek Magyarországon, Svájcban, Liechtensteinben vagy az Európai Unió egyik tagállamában.


Hol érvényességi  a biztosítás?

Az online köthető
Mondial Èves biztosításunk kiterjesztett európai területi érvényességgel (az összes földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos ország) bír, azaz: a földrajzi Európán kívül pl. Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Kanári-szigetek, Madeira, Törökország egész területe és a teljes Oroszországi Föderáció stb, de kivéve Grönland, Palesztina és Jordánia.

 

Míg az Őrangyal utasbiztosításunk az egész világra kiterjed.

Egy biztosítási szerződés (kötvény) megkötése esetén a Mondial Assistance utolsó hatályban lévő biztosítási feltételei, szolgáltatásai és tarifái érvényesek.

Amennyiben kérdései lennének az utasbiztosítással kapcsolatosan, nézze meg a Gyakori kérdések oldalunkat.

Válassza ki a megfelelő utasbiztosítást, mely leginkább megfelel utazási / nyaralási feltételeinek.

Elérhetőség
+36 23 507 416
Éves utasbiztosítás

DÍJSZÁMÍTÁS
Őrangyal utasbiztosítás iskolásoknak

DÍJSZÁMÍTÁS
Őrangyal Mini

DÍJSZÁMÍTÁS
Segítségnyújtás  
Utazás megszakítás   - -
Egészségügyi védelem  
Poggyászbiztosítás  
Balesetbiztosítás  
Extra költségek visszaútra  
Terrorcselekmények   - -
Az utazás késői megkezdése   -
Felelősségbiztosítás  
Télisport biztosítás   - -
Home-asszisztencia  
Segítségnyújtás az óvadék és a felmerült költségek közvetítésében   - -
Ügyvédi költségek   - -
Jogi segítség és tolmácsköltségek külföldön  
Kötvénykötési információ
Biztosított személy(ek)   Egy kötvényben maximum 1 személy biztosítása lehetséges. Egy kötvényben maximum 50 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 50 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól.
Utasbiztosítás érvényességi területe   Európa: a kalkuláció során megadott úticél(ok): az összes földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos ország (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Kanári-szigetek, Madeira,Törökország egész területe és a teljes Oroszországi Föderáció stb, de kivéve Grönland, Palesztina és Jordánia)

Figyelem! A biztosítás nem érvényes a Külügyminisztérium által utazási célra nem javasolt I. kategóriába tartozó országokban, térségekben.

Világszerte: a kalkuláció során megadott úticél(ok), (beleértve USA-t és Kanadát attól függően, hogy azok ki lettek-e választva vagy sem), vagy

Európa: a kalkuláció során megadott úticél(ok): az összes földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos ország (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Kanári-szigetek, Madeira,Törökország egész területe és a teljes Oroszországi Föderáció stb, de kivéve Grönland, Palesztina és Jordánia)

Figyelem! A biztosítás nem érvényes a Külügyminisztérium által utazási célra nem javasolt I. kategóriába tartozó országokban, térségekben.

Európa: a kalkuláció során megadott úticél(ok): az összes földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos ország (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Kanári-szigetek, Madeira,Törökország egész területe és a teljes Oroszországi Föderáció stb, de kivéve Grönland, Palesztina és Jordánia)

Figyelem!
A biztosítás nem érvényes a Külügyminisztérium által utazási célra nem javasolt I. kategóriába tartozó országokban, térségekben.
Biztosított életkora   A foglalás időpontjában maximum 65 éves korig Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort.
Biztosításkötés időpontja   Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Útlemondási védelem az első 31 napon belüli utazás(ok) esetén: Legkésőbb 31 nappal az utazás megkezdése előtt. Az utazás megkezdése előtti 31 napon belüli biztosításkötés kizárólag az utazás lefoglalásának napján lehetséges. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt.
Utasbiztosítás időtartama   Érvényes 1 évig, több utazásra, az utazás megkezdésének időpontjától az utazás végének időpontjáig, ami legfeljebb 42 nap lehet. Maximum 365 nap Maximum 16 nap
Utasbiztosítás kezdete   Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik.
Utasbiztosítás vége   Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. 
Fizetési mód   Bank-, és hitelkártya Bank-, és hitelkártya Bank-, és hitelkártya
© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.