Dubai Bevásárló Fesztivál (2013 január 3. - február 3.)

A 2013-ban nagykorúságát betöltő Dubai Bevásárló Fesztivál (Dubai Shopping Festival) tizennyolc évvel ezelőtti indulása óta minden évben elkápráztatja a világ minden tájáról odasereglett, pazar vásárlási és szórakozási lehetőségekre áhitózó,  a mesés Kelet pompájában megmártózni kívánó turistahadakat.

A “Közel-Kelet  bevásárlóközpontjaként” ismert Dubai telente ellenállhatatlan leárazásokkal, sorsolásos nyereményekkel, különféle sportversenyekkel, nemzetközi koncertekkel, zenész játékokkal és show műsorokkal, divatbemutatókkal, tűzijátékkal és minden korosztály számára számtalan szórakozási lehetőséggel látja vendégül látogatóit.

A tizennyolcadik Dubai Bevásárlási Fesztivál (2013 január 3-február 3.)  fergeteges megnyitó esttel nyit majd: fény bemutatókkal és tüzijátékokkal, melyek a fesztivál teljes időtartama alatt folytatódni fognak. A bevásárláson ileltve nyereményeken kívül, a rendezvény hazai és külföldi résztvevői különleges események és tevékenységek százai közül válogathatnak kedvükre.

A tavalyi fesztivál óriási sikerére építve, a 2013-ban sorrakerülő rendezvény marketing kampánya ismét a “Dubai legszebb arcát mutatja” szlogenre épül, kihangsúlyozandó, hogy a dinamikus emirátus a fesztivál során a legjobbját nyújtja majd minden téren, látogatóinak egyedülálló, feledhetetlen élményt nyújtva.

További információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Útlemondási biztosítások


Optimális védelem előre nem várt eseményekre az utazás előtt vagy alatt. Online köthető, utasbiztosítással vagy anélkül.

Útlemondási biztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.