Ünneplés kilenc hónapon át Olaszország 150 éves

2011. április – 2011. november

Olaszország történelme páratlanul gazdag. Ám az ország maga még igen fiatal – Itália városállamai csak 1861-ben egyesültek. Az olaszul Risorgimento-ként ismert esemény idején még nem Róma, hanem Torinó volt az újraegyesített Olaszország fővárosa. Torinó és Piemont tartomány évek óta készült a jeles évforduló méltó megünneplésére és nagyszabású rendezvénysorozattal köszönti Itália egyesítésének 150 éves évfordulóját. Az észak-piemonti ünnepségek kilenc hónapon át tartanak. Érdemes tehát észak-olaszországi utunk során felkeresni egy-egy különleges ünnepi esemény, rendezvény színterét is!

A nyaralási csúcsszezonban a HírAngyal igyekszik olyan Magyarországhoz viszonylag közeli érdekes eseményekről, élménylehetőségekről is tudósítani, amelyekre akár nyaralóhelyünkről átrándulhatunk, de egy hosszú hétvégére vagy néhány napra akár még Magyarországról is leruccanhatunk.

Az „Esperienza Italia” („Olaszországi tapasztalat”) címen futó, Torino és Piemont tartmány által szervezett ünnepségsorozat reflektorfénybe állítja mindazt, amiről Olaszország világszerte oly híres. A művészet remekművei, a kreativitás, innováció és divat, az életmód minősége, történelem és gasztronómia, különleges szépségű tájak: mindenből a legjobbat, amit Olaszország a világ számára kínál bemutatásra kerül Torino-ban és Piemont tartományban. A program kavalkádban találunk kiállításokat, különleges ünnepi eseményeket, sport rendezvényeket, show műsorokat, hangversenyeket és konferenciákat. Mindezek arra is lehetőséget adnak, hogy az egyesítés folyamatát nyomon követve, s az olasz identitás létrejöttének körülményeit is megismerve az ország jövőjén is elgondolkozzunk.

További információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.