Tengerparti nyaralás aktívan vagy passzívan?

Vannak azok, akiknek az egy hét tengerparti nyaralásról rögtön az egész nap a parton fekvő és a tökéletes barnulás elérése érdekében 15 percenként forgolódó, a vízbe nem belemenős turisták jutnak az eszükbe, és vannak azok is, akiket viszont még a legnagyobb vihar, hangosbemondóval, kézzel-lábbal és olykor zászlóval integető vízi mentő szolgálat előrejelzése sem tud kiszakítani, a már már természetes közegükből, vagyis a hűsítő tengerből...

És mi van azokkal, akik ezt a kettőt kombinálva, pihentetően aktívan akarják eltölteni a nyaralásukat, ők hogyan tudnak kellemesen szórakozva, néha extrém körülmények között élményeket gyűjteni és egyben pihenni is?

Nem csak a fiatalok, hanem a családok és az idősebbek körében is igen népszerű és kedvelt a banánozás és a fánk, aminek mondhatni jobb esetben csapatépítő és nem csapat „széthullajtó” szerepe van a nyaralás során. Aki már próbálta, tudja miről beszélünk. :) Azok akik viszont azt szeretik, ha egyedül élik meg, ahogy az adrenalin elönti testüket, azok a vízisí, wakeboard vagy a kitesurf kipróbálásával feszegethetik határaikat. Bármelyiket is választják, az élmény előre borítékolható lesz.

Azonban nekik is, mint minden tengerparton nyaralónak fontos tudnia, hogy ezeknek az eszközöknek a használata során bekövetkező sérülésekre az általános „alap” utasbiztosítások egyáltalán nem, vagy csak külön plusz díj megfizetése mellett nyújtanak fedezetet.

Ezért ajánljuk mindenkinek a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítás megkötését, mert így külön pótdíj megfizetése mellett megfelelő védelmet kap a tengerparti nyaralásához.

Útlemondási biztosítások


Optimális védelem előre nem várt eseményekre az utazás előtt vagy alatt. Online köthető, utasbiztosítással vagy anélkül.

Útlemondási biztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.