Mit nézzünk meg ősszel Párizsban

A világban Párizs ma is fontos szerepet játszik gazdasági és kulturális szempontból, nagy befolyással bír a divatra, a tudományra és a művészeti irányokra. Természetesen az utazók körében is igen népszerű, és a világ minden tájáról érkeznek turisták évszaktól függetlenül.

Van, aki egy franciaországi körutazás keretében fedezi fel a fővárost, és a főbb látványosságokat igyekszik 1-2 napba belezsúfolni, van, aki pedig több időt szán a város megtekintésére, és kényelmesen akár 4-5, napot is eltölt itt, átadva magát a francia életérzésnek.

Amit mindenféleképpen ajánljunk megtekintésre az Eiffel-torony, a Notre-Dame és a Louvre mellett a Sacre-Coeur Székesegyházat, mely a város legmagasabb pontján, a Montmartre-on áll és 5 kupolájával népszerű látványosságnak számít a turisták körében. A sokak számára csak Diadalívként ismert Arc de Triomphe szintén az egyik legismertebb látnivaló, mely a Charles de Gaulle téren található, és amelynek megépítését I. Napóleon császár rendelte el, azonban a munkálatok csak 30 évvel később kezdődtek meg.

Ha egy kis pihentető, ám de hangulatos programra vágyunk, akkor vegyünk részt egy szajnai hajókázáson is. Párizs mindenki által ismert folyóján hajózva remek kilátás nyílik a város nagy részére, és menet közben az ebédünket vagy vacsoránkat elfogyasztva megkoronázhatjuk utazásunkat. Mindenki számára maradandó élmény szokott lenni.

A várost legegyszerűbben repülővel érthetjük el, de autóval is viszonylag gyorsan megtehető a Budapest Párizs távolság, illetve számos buszos utazás is rendelkezésünkre áll, választhatunk igényünk és szabadidőnk alapján.

Bármely utazási módot is választjuk, ajánlatos utasbiztosítást kötni az utazás teljes időtartamára, hogy az előre nem látható negatív események se tegyék tönkre utazási élményünket.

Városlátogatásokhoz az Őrangyal Mini utasbiztosítást ajánljuk, autós utazás esetén pedig pluszban Auto-motor asszisztencia termékünk is köthető.

Kellemes és biztonságos utazást kívánunk!

További információ:

  • Nyitókép: Mondial Assistance

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.