A 2023 nyári online utasbiztosítási ajánlatunk véget ért!

 

Éld át a gondtalan, élményekkel és kalandokkal teli nyaralást! Utazz nyugodtan és magabiztosan a Mondial Assistance utasbiztosításaival - most 15% kedvezménnyel!

  • Most  15%-kal csökkentettük egyes népszerű utasbiztosításaink árát!  
  •  
  • Keressed és köss az oldalunkon: SMARTvalamint  SMART + STORNO és SIMPLE + STORNO utasbiztosítást magadnak és akár családodnak is!
  •  
  • Illeszd be a "NYAR23" kódot (nagybetűkkel, ékezet nélkül)  az eredményoladal alján található "Kedvezménykódot használok" mezőbe!
  •  
  • Ha nyaralni mész, élj 2023. szeptember 1-ig a kedvezmény adta lehetőséggel, a megtakarítást pedig költsd a külföldi utad során élményekre!

Új lehetőségek várnak rád - utazni, pihenni, új kultúrákat megismerni és kalandokat átélni! És hogy mindezeket az élményeket nyugodtan és biztonságban élvezhesd, most csökkentettük egyes külföldi utasbiztosításaink árait!

 

Használd ki ezt a ritka ajánlatunkat a következő utazásod során.
Bárhová is utazol, biztonságos utazást és felejthetetlen nyarat kívánunk!

A kedvezményre vonatkozó akciós ajánlat  maximum 2023. szeptember 1-ig érvényes , kizárólag a Mondial Őrangyal SMART, Mondial Őrangyal SIMPLE + STORNO, Mondial Őrangyal SMART + STORNO utasbiztosításokra. A kedvezmény csak a kampányidőszakban vásárolt új kötvényekre vonatkozik és más kedvezménnyel nem összevonható. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az akció részleteit, pl. az abba bevont termékek körét, vagy a kedvezmény mértékét bármikor felülvizsgáljuk és módosítsuk!
Viva España! Élvezzd a gondtalan nyaralást Spanyolországban. Összegyűjtöttük tippjeinket egy igazi spanyol nyaralás érdekében.
Látogassd meg a legendák földjét! Melyek Görögország legszebb nyaralóhelyei?
Törökország, ahol változatos tájak, szikrázó tenger és álmos tengerparti falvak várnak felfedezésre!
Ütős tippek Angliába és a brit metropoliszba, Londonba
 
La Dolce Vita: Nézzd meg, mit kínál Olaszország – ahol minden évszakban van valami élmény!
Csábít a magyarok egyik kedvence, Horvátország az Adria keleti részén,  ahol az "Arany-szigetet" is felfedezheted!
További utazási inspirációkért, infókért és tippekért a pihentető nyaraláshoz szemezgess kedvedre az  Úticél olalunkon!